O nama

Sigma Servis d.o.o. sa sjedištem u Dubrovniku je novoosnovana privatna tvrtka čije osoblje ima dugogodišnje iskustvo u održavanju uredske opreme. Naša osnovna djelatnost je prodaja, najam i servis fotokopirnih strojeva, pisača i telefax uređaja iz programa Konica Minolta, čiji smo ovlašteni servisni i prodajni partner.

Djelujemo na području Dubrovnika i okolice. Obavljamo dostavu i instalaciju uređaja, te obuku operatera. Osigurana je tehnička podrška kao i originalni rezervni dijelovi i potrošni materijal.

Odazivamo se na poziv u roku od 24 sata, organiziramo i intervencije van radnog vremena. Nudimo vam i širok raspon servisnih ugovora, prilagođenih vašim potreba i zahtjevima.

S tvrtkama potpisujemo S&M ugovore prilikom prodaje uređaja. Na taj način možete lakše planirati svoje troškove, jer je sva briga o uređaju prepuštena nama od eventualnih kvarova, redovitog održavanja, rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

Nudimo Vam i najam uređaja kako bi izbjegli troškove inicijalne investicije. Jedino o čemu se brinete je mjesečni iznos za izrađene kopije/ispise.

Bilo da se odlučite za kupnju ili najam, široka paleta proizvoda Konica Minolta zadovoljit će potrebe opremanja svih poslovnih prostora, od malih ureda do velikih tvrtki.

početna | proizvodi | najam | o nama | kontakt
Copyrights © Sigma servis.
Designed by web dessein.
All rights ® reserved.
validacija stranice
XHTML
CSS